Rugalmas foglalkoztatással a versenyképességért


„Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése az LKG-Delta Kft.-nél”


A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-5.3.2-16-2016-00037
  • Igényelt támogatás: 11 254 000 Ft
  • Támogatás mértéke: 100%
  • Kedvezményezett: LKG-Delta Kft.
  • Projekt időtartama: 2017.06.01. - 2018.02.28


A projekt bemutatása:

Az LKG-Delta Kft. saját fejlesztésű és disztribúciójú kerékpártámaszok, kerékpártárolók, kukabillentők, ipari mérlegek, járműfelépítmények és egyéb fémszerkezetek gyártásával és szerelésével foglalkozik. Az általa gyártott fémszerkezetek és gépek megmunkálásán, szerelésén és festésén túl bérmunkát is vállal. A cég életében leggyakoribbak az olyan megrendelések, amelyek a cég rugalmasságára és szakmai felkészültségére építenek.

A vállalkozás növekedéséhez további specializálódás szükséges, amelyhez nehezen beszerezhető a megfelelő mennyiségű és minőségű szakember utánpótlás. A piaci fejlődéshez és a technológiai fejlesztéshez szervezeti stabilizáció, tevékenység tisztítás és humán fejlesztési beavatkozás szükséges.

A munkahelyi rugalmasság és munka minőségének ösztönzésén keresztül a foglalkoztatás rugalmas módjainak bevezetésével az LKG-Delta Kft.-nél mind a keresleti, mind a kínálati oldalon potenciális „tartalékok” szabadíthatók fel, amelyek növelhetik a vállalkozás gazdasági alkalmazkodóképességét és ez által a versenyképességét is.

E potenciál kihasználása érdekében a projekt célja a vállalati munkaszervezési kultúra javítása, a rugalmas munkaszervezési formák bevezetése, valamint a munka és a magánélet összehangolása, mivel egyedi projekt feladatokat valósítanak meg a munkatársak, leterheltségük is folyamatosan változik.


A projekt megvalósulásának helyszíne:

6782 Mórahalom, Gerle Imre utca 2.