Széchenyi Terv

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS FINANSZÍROZÁSBÓL MEGVALÓSULÓ GYAKORNOKI PROGRAM MÓRAHALMON

2015 / 06 / 10

Az LKG-Delta Kft. több mint 12 millió forint uniós támogatást nyert az „LKG-Delta Kft. gyakornoki program” című pályázatával. A 100%-os támogatottságú költségvetésből két cél is megvalósult.

Mórahalmon, a Röszkei úti ipari parkban a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében valósult meg az LKG-Delta Kft. székhelyén (6782 Mórahalom, Gerle Imre u. 2.) az „LKG-Delta Kft. gyakornoki program” című pályázat. Cégünk a „TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0664” azonosítóval ellátott pályázat keretében 100%-os támogatottság mellett, 12.122.656.-Ft Európai uniós forrással gazdálkodhatott.

A fejlesztés során túl azon, hogy 5 gyakornok és mentoruk bérköltségét 9 hónapon keresztül 100%-os intenzitással támogatták, lehetőségünk nyílt a gyakornokok részére egy közel 80 m2-es, elszívó berendezéssel ellátott hegesztőhelyiség kialakítására is. Feladatainkat a tervezett határidőre sikeresen elvégeztük, a programot sikeresnek tartjuk. Tervezzük a jövőben is hasonló lehetőségek kihasználását, hiszen így a frissen végzett diákok további képzésben vehetnek részt, melyben már, mint munkavállalók vannak jelenen, azonban mentoruk segítségével fokozatosan illeszkednek be a cég mindennapjaiba, és a konkrét feladatok megoldásával kézzel fogható gyakorlati tudásra tesznek szert.
A Kft-ről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.lkg-delta.hu oldalon olvashatnak.